Klinikken.03Trondheim Øyelegesenter er Midt-Norges største klinikk for synskirurgi. Her treffer du en stab med betydelig kompetanse og erfaring.

Trondheim Øyelegesenter har spesialisert seg på synskirurgi av nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn. Vi utfører også grå stær-operasjoner. Vi driver kun med dette, noe som betyr at vi har maksimal erfaring og kompetanse på området. Trondheim Øyelegesenter er ikke bare Midt-Norges største synslaserklinikk. Vi er også en av de største enkeltstående klinikkene i Skandinavia.

Vi har i mange år hatt de mest omfattende nettsider om synskirurgi i Norge og vi mottar pasienter fra hele landet til behandling. Før alle operative behandlinger hos oss må du gjennomgå en omfattende forundersøkelse. Der blir dine øyne undersøkt så vi finner ut om du er egnet til behandling. Siden ca. hver tredje pasient ikke oppfyller våre krav til behandling og dessverre må avvises, ønsker vi opplysninger fra siste synsundersøkelse tilsendt før du reiser hit til Trondheim. Dette så vi kan forhindre at du får en » bomtur «.

Velkommen til oss på Trondheim Øyelegesenter !

Øyekirurger

Optikere

Pasientkoordiantorer