Du unngår den offentlige helsekøen og kan være operert i løpet av fire til seks uker.

Nå tilbyr Trondheim Øyelegesenter privat behandling av øyesykdommen grå stær. Dette er et tilbud til deg som ønsker å gå utenom den offentlige helsekøen og selv bekoste grå stær-operasjon.

Rask behandling
Vi kan tilby rekordrask behandling, i løpet av fire til seks uker. Velger du privat behandling ved Trondheim Øyelegesenter, slipper du unna to køer som det offentlige helsevesenet sliter med.  Først køen for å komme inn til øyelege for undersøkelse. Deretter unngår du ventetiden til operasjon. Vi utfører både undersøkelsen og operasjonen ved vår klinikk.* (vilkår: se nederst på siden)

Lang erfaring
Trondheim Øyelegesenter har lang erfaring med grå stær-operasjoner. Vi startet allerede i 1996 som et supplement til det offentlige helsevesenet og har utført over fire tusen grå stær-operasjoner. Våre operatører er svært erfarne.

Les mer om grå stær Erfaren linseklinikk

Hva er grå stær?
Grå stær (katarakt) skyldes at øyets linse blir mer og mer uklar. Dermed slippes stadig mindre lys inn i øyet og synet svekkes. Dersom du har grå stær, vil du oppfatte omgivelsene som tåkete og diffuse. Grå stær oppstår som regel etter fylte 50 år. Behandlingen går ut på å fjerne den uklare linsen i øyet og erstatte den med en ny, kunstig linse.

Inngrepet
De fleste som behandles for grå stær opplever inngrepet som raskt og smertefritt. Bedøvelsen består kun av øyedråper. Du kan være tilbake på jobb allerede dagen etter. Har du grå stær i begge øyne, opereres begge øyne samme dag.

 *resultatet fra undersøkelsen gjelder kun for eventuell operasjon ved vår klinikk og kan således ikke benyttes i det offentlige helsevesenet.

Kontakt oss for gratis og uforpliktende forundersøkelse her!

Ble operert for grå stær